Nedan kan ni läsa de senaste blogg artiklarna.

Förgyll sommaren - investera i en oval eller rektangulär pool

Ett poolköp är en investering för stärkt livskvalitet och många köpare uppskattar lyxen att ha ett härligt uppfriskande bad bara några steg bort från sin bostad. På så vis är det möjligt att när som helst simma några vändor och träna på ett hälsosamt sätt.

Läs mer

Användbara tips för dig som vill bygga pool

Planerar du att ta din trädgård i nya riktningar? Kanske har du funderat på att skapa en ny bekväm rofylld samlingsplats med plats för familj och vänner? Då är en pool ett utmärkt alternativ.

Läs mer

Oval pool - med många möjligheter

När man talar om pooler och olika slags poolmodeller så är det vanligt att få upp bilden av större och rektangulära varianter. Inte så underligt. Denna typen av pool är en av de mer klassiska och traditionella och har även varit ett populärt alternativ i till exempel badhus och på campingar.

Läs mer

Bygga egen pool - tips för att lyckas

För många kanske en pool känns som ett närmast ouppnåeligt mål. Ett lyxigt inslag i trädgården som i praktiken verkat för utrymmeskrävande eller svårmonterat. Men, så behöver det inte alls vara. Numera är förhållandena tvärtom ofta helt de motsatta och det har blivit enkelt att bygga pool.

Läs mer