Delta - friformspool - pris & fakta

Pris: Komplett poolpaket Delta - friformspool

Mycket exklusiv friformpool som är tillverkad i ett mycket starkt kompositmaterial med ingjuten isolering. Den lättmonterade poolstommen består av endast fem sektioner.

 

Poolstomme

Delta tIllverkas i ett ytterst starkt kompositmaterial med dubbla väggar och isolering emellan. Den passar utmärkt att monteras på en gjuten betongplatta, men kan även monteras på sandbädd, kontakta oss innan förberedelse av markjobb. Inga stag eller förstärkningar behövs vid montering på gjuten platta, vid montering på sandbädd bifogas en stagsats. Stomhöjd ca 155 cm. Poolstommen kommer levererad i fem delar och är enkel att montera ihop. Poolen har linerinnanmäte och har tack vare det en mängd olika mönster att välja bland. lämpligt är att låta en trätrall täcka stommen, gjuta en sarg eller lägga plattor över poolkanten

Pooldetaljer

Deltas poolpaket levereras komplett med pooldetaljer som ytvattenrenare, inlopp och belysningar tillverkade i plast av bästa kvalitet. Som tillval kan dessa bytas till Rostfria detaljer om man önskar det.

Kopplingar och slangar

Delta levereras med ett väl tilltaget rörkopplingspaket med hela 50m markslang och 5m PVC rör.

Maskin-/ reningsutrustning

Maskinutrustningen är överdimensionerad och av mycket hög kvalitet. Filtret renar 12m3/h vilket innebär att hela poolens vattenvolym renas på ca 2 timmar.

Poolstege

Stegen som levereras i våra poolpaket är tillverkad i rostfritt stål. Stegen är extra bred för att kunna passa med vår stensarg.

Bottenmatta

Bottenmattan läggs under linern på poolens botten. Det blir en extra bra finish, har isolerande verkan och minskar risken för skador på linern.

Liner

Linern är en färdigformad kraftig duk som täcker poolstommen invändigt. Linern till Delta är 0,8 mm tjock. Standardfärg är blå men kan som tillval väljas i en mängd färger och mönster.

Garanti

20 års garanti på denna stomme

Skriv ut

Delta - friformspool 4,5 x 7,75 meter 139 665 kr

Delta kompositstomme inkl. liner 103 545 kr
Belysningspaket 3 560 kr
Ytvattenrenare + 2 st. inlopp 2 610 kr
Stege 4-steg bred 3 900 kr
Filteranläggning 12m3 / timme 11 780 kr
Filtersand 100 kg 700 kr
Bottenmatta 3 400 kr
Stort kemi/poolvårdspkt. 3 675 kr
Rörkopplingspkt. 50 mm 6 495 kr