My Glasfiberpool - välisolerad med dubbla väggar.

My är en formgjuten glasfiberpool med väl tilltaget baddjup och bekväma insatser i trappan. Denna pool har dubbla glasfiberväggar med 3 cm tjock isolering i både botten och väggar för maximal stabilitet och energibesparing. Välj My glasfiberpool om du snabbt vill få en badvänlig pool av högsta kvalitiet.

I My, vår formgjutna glasfiberpool, badar du bekymmersfritt under många år. Poolen har en stomhöjd på 159 cm som ger ett väl tilltaget baddjup. Poolens ytbeläggning är tålig och lätt att hålla ren. Ytan är resistent mot både kemikalier och UV-ljus.

Poolstommen är gjuten i ett stycke och är mycket stabil med ingjutna förstärkningar och har dubbla väggar av glasfiber i både väggar och golv. Mellan glasfiberväggarna är det 30 mm värmeisolerande material vilket innebär låga energikostnader.
 

Välisolerad och stabil pool av glasfiber

My glasfiberpool är mycket enkel att installera eftersom du slipper montering av poolstommen och alla hål för utrustningen är färdiggjorda direkt från fabriken. Poolen är tillverkad i Sverige och håller högsta kvalitet på både material och konstruktion. Poolpaketet levereras garanterat komplett. Standardfärg är ljusblå.

My kan utrustas med JetSwim. Reningsutrustningen är överdimensionerad för bästa effekt och hållbarhet.

Som ett bevis på kvaliteten lämnar vi 10 års garanti på stommen.

My - Glasfiberpool

- 10 års garanti på stommen
- Mycket enkel att montera
- Dubbla väggar av glasfiber
- Kraftig isolering
- Härlig trappa att relaxa i
- Resistent mot kemikalier & UV-ljus

Glasfiberpool med kraftig godtjocklek och bra isolering vilket gör poolen energisnål.10 års garanti