Alfa - Timmerpool - prisexempel & fakta

Pris: Komplett poolpaket Alfa - Timmerpool

Timmerpoolen ALFA tillverkas av speciellt urvald senvuxen norrländsk fura, timret har dimension 66 x 130 mm. Tack vare den kraftiga konstruktionen kan poolen placeras helt ovan mark om man så vill.

 

Poolstomme

Tack vare sin robusta konstruktion kan timmerpoolen stå ovan mark och passar därför utmärkt till tomter där det inte är möjligt att bygga en helt nedgrävd pool. Timmerpoolen tillverkas i rektangulär form med stomhöjd 1,45 m. Den består av tryckimpregnerat knutat timmer 66 x 130 mm som sammanfogas med kraftiga U och L-stöd med galvaniserade stålbeslag. Infästningar för valda pooldetaljer sker med detaljplåtar tillverkade i 2mm rostfritt stål. Invändigt täcks poolen av en formsvetsad liner.

Pooldetaljer

Timmerpoolen Alfas poolpaket levereras komplett med pooldetaljer som ytvattenrenare, inlopp och belysningar tillverkade i plast av bästa kvalitet. Som tillval kan dessa bytas till Rostfria detaljer om man önskar det.

Kopplingar och slangar

Timmerpoolen Alfa levereras med ett väl tilltaget rörkopplingspaket med hela 50m markslang och 5m PVC rör.

Maskin-/ reningsutrustning

Maskinutrustningen är överdimensionerad och av mycket hög kvalitet. En väl dimensionerad maskinutrustning förenklar skötseln av poolen avsevärt.

Poolstege

Stegen som levereras i våra poolpaket är tillverkad i rostfritt stål. Stegen är extra bred för att kunna passa med vår stensarg.

Bottenmatta

Bottenmattan läggs under linern på poolens botten. Det blir en extra bra finish, har isolerande verkan och minskar risken för skador på linern.

Liner

Linern är en färdigformad kraftig duk som täcker poolstommen invändigt. Linern till Timmerpoolen Alfa är 0,8 mm tjock. Standardfärg är blå men kan som tillval väljas i en mängd färger och mönster.

Garanti

10 års garanti på denna stomme

Skriv ut

Alfa - timmerpool - 4,0 x 8,5 m 175 700 kr

Timmerstomme 4,0 x 8,5 m inkl. liner 119 220 kr
Ytvattenrenare + 2 st. inlopp 2 610 kr
Filteranläggning 12m3 / timme 11 780 kr
Filtersand 100 kg 17 500 kr
Stege 4-steg bred 3 900 kr
Bottenmatta Rekt. 4,0 x 8,5 m 3 400 kr
Stort Poolvårdspkt. inkl kemi 3 675 kr
Belysningspaket Astral kompl. (2 st) 7 120 kr
Rörkopplingspkt. 50 mm 6 495 kr