Svenska Poolfabrikens spabad

 

Spabad av högsta kvalitet

Svenska Poolfabriken säljer spabad av högsta kvalitet tillverkade av Wellis - Europas största spabadstillverkare. Spabaden tillverkas i Ungern där Wellis har byggt upp en stor anläggning. Där har de utvecklat banbrytande teknik och producerar ekologiskt hållbara produkter med hög kvalitet.

Wellis

Svenska Poolfabriken säljer kvalitetsspabad tillverkade av Wellis – Europas största producent av spabad. Sedan Wellis etablerades 2003 har deras produkter stadigt ökat i popularitet över hela Europa. Spabaden tillverkas i Ungern där Wellis byggt upp en anläggning på 7000 kvm. Där har de utvecklat banbrytande teknik och producerar ekologiskt hållbara produkter med hög kvalitet.

Svenska Poolfabrikens spabad

Ett spabad innebär välmående och tid för dig själv, eller med någon du gillar. Det blir en oas för dig och familjen att njuta av. Våra spabad är gjorda av hög kvalitet där den senaste teknologin kombinerats med snygg design.

Fördelar med Wellis spabad

• Supertyst drift
Ljudisoleringen är en del av skalet. Det har inte bara
sprutats på i efterhand som hos många andra tillverkare.

• Branschledande isoleringsförmåga
Hela skalet är isolerat för att minska energioch
driftkostnaderna.

• Miljövänligt
Spabaden är tillverkade av biologiskt nedbrytbara
material. Wellis har ett stort försprång när det gäller att
producera genuint miljövänliga produkter.

Effektiv isolering

Alla Wellis spabad är effektivt isolerade. För dig som spabadsägare innebär det att driftkostnaderna hålls nere till ett minimum. Wellis unika isolering gör att värmen studsar tillbaka samtidigt som kalluft stängs ute. Även spabadslocken har detta system där värmen reflekteras tillbaka till vattnet. Denna effektiva isolering är unik bland spabadstillverkare och passar perfekt i vårt nordiska klimat.

 

Lucite® Akryl Microban

Spabaden har skulpterade mjuka former, djupa stolar och generösa benutrymme, men de är mer än bara god ergonomi och stil. De riktigt smarta funktionerna är gömda inuti karet, utom synhåll. Där finns Wellis branschledande teknik som tillför exceptionell säkerhet, styrka, hållbarhet och livslängd. Spabaden innehåller Microban® som är ett antibakteriellt material som i stor omfattning även används i köksredskap av plast. Under toppytan finns ytterligare tre skikt av speciellt framtagna polymerbeläggningar som gör skalet styvare och mer isolerat. Detta banbrytande system är så avancerat att robotar behövs för att applicera det. Detta ger ett superstarkt, miljövänligt, biologiskt nedbrytbart och säkert spabadsskal som skyddar både din investering och din familj i många år framöver.

Förstärkt golvplatta

Spabadets golvplatta är grunden som själva spabadet byggs och står på. Det är därför en väldigt viktig del av spabadet. Med det i åtanke har Wellis tagit fram en golvplatta som är både fukt- och insektssäker. Den är också välisolerad för att förhindra att någon värme läcker ut, som när badet står på kall och fuktig mark. På bottenplattan har även en pelare satts fast som stöder karet och fördelar belastningen. Detta säkerställer hållbarhet och en lång livslängd för ditt spabad.